Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 svogūnai
50 g šoninės
375 g pievagrybių
800 g agurkų
2 šaukštai pomidorų tyrės
4 šaukštai baltojo vyno
druskos, juodųjų pipirų
4 šaukštai kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus svogūnus smulkiai sukapoti. Šoninę supjaustyti kubeliais ir paspirginti keptuve. Suberti supjaustytus svogūnus ir troškinti uždengtame keptuve, kol gražiai pagels.
Pievagrybius nuplauti šaltu vandeniu, jei reikia - nuvalyti ir perpjauti pusiau. Grybus suberti į keptuvą su svogūnais ir kepti, kol pasklis grybų aromatas. dažnai maišyti. Apkepusius grybus perdėti į dubenėlį.
Nuluptus agurkus perpjauti išilgai pusiau, išskobti sėklas. agurkų minkštimą supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais, suberti į keptuvą su svogūnais, uždengti ir troškinti.
Sukrėsti pomidorų tyrę, supilti vyną, sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Тroškinį pagardinti druska ir pipirais, šiek tiek pakaitinti, pasūdyti ir apibarstyti petražolėmis.