Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | avokadų (gerai prinokusių) | |
215 gramų | marinuotų jalapenų (naudojome "Santa Maria" Green Jalapeño) | |
0.5 vieneto | svogūnų | |
100 mililitrų | grietinėlės | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
2 šaukštai | daržovių sultinio (miltelių) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
0.5 skiltelės | česnako | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
700 mililitrų | vandens | |
Patiekiant: | ||
150 gramų | konservuotų kukurūzų | |
1 vienetas | avokadų (pjaustyto skiltelėmis) | |
1 šaukštas | laiškinių česnakų (smulkintų) | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | aitriųjų paprikų padažo (naudojome "Santa Maria" Hot Pepper Sauce) |