Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
500 gramų | miltų (apytikriai) | |
250 mililitrų | vandens (virinto, kambario temperatūros) | |
2 šaukštai | aliejaus | |
3 gramai | šlapių mielių | |
1 šaukštelis | druskos | |
Įdarui: | ||
400 gramų | grybų (naudojau pievagrybius) | |
1 vienetas | svogūnų (didelio) | |
3 šaukštai | pomidorų pastos (arba pomidorų padažo) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | čiobrelių | |
0.5 šaukštelio | raudonėlio | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
šiek tiek | aliejaus | |
Aptepimui: | ||
2 šaukštai | aliejaus | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
šiek tiek | sezamo sėklų (apibarstymui) |