Paukštienos file supjaustyti gabaliukais apibarstyti smulkintu česnaku ir prieskoniais ir palaikyti vieną valandą. Po to sudėti viską į maišelį ir pridėti miltų ir krakmolo ir viską supurtyti, kad apliptų pakankamai gerai paukštienos gabaliukai. Įkaitinti puodą kuriame virsite paukštienos gabaliukus su aliejumi, puodą pripilti puse butelio liejaus. Įkaitusiame aliejuje dėti po kelis gabaliukus ir virti, kol gražiai apskrus, kol taps aukso spalvos. Tada išgriebti nuvarvinti ant sietelio.
Padažą paruošti iš ingredientų ir į jį sudėti virtus traškius paukštienos gabaliukus.
Ryžius išvirti psūdytame vandenyje ir patiekti su traškiais paukštienos gabaliukais ir kinietišku saldžiarūgščiu padažu.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)