Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų. Kitame dubenyje sutarkuojame į miltus šaltą sviestą. Dedame kiaušinių trynius ir 7 šaukštus cukraus, sumaišome ir suminkome tešlą. Ją padedame į kamerą valandai laiko atšalti.
Obuolius nulupame ir supaustome kubeliais. Kiaušinio baltymus suplakame su likusiu cukrumi ir cinamonu iki standumo.
Du trečdalius ar gal net truputį daugiau tešlos tarkuojame su tarka į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Sutarkavę tešlą sudedame obuoliukus, užpilame suplaktais baltymais ir ant viršaus dar užtarkuojame likusią tešlą. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, kol bus gražiai auksinės spalvos. Išėmus leidžiame truputį atvėsti ir skanaujame!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)