1.
Sviestą supjaustykite nedideliais gabaliukais, rankomis sumaigykite su miltais, sumaišykite su kiaušinio trynių bei grietinę. Masę gerai išminkykite, tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Susukite į plėvelę ir dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Po to tešlą iškočiokite iki 6 mm storio ir formele išspauskite apskritimus. Tada mažesne apvalia sausainių formelę (apie 2 cm skersmens) išpjaukite sausainių viduryje skylutę.
2.
Aptepimui lengvai paplakite baltymą.
3.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite sausainius, aptepkite baltymu, apibarstykite riešutais.
4.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių orkaitėje 20-25 min. Iškepusius, atvėsusius sausainius pabarstykite cukraus pudra.