1.
Biskvitui kiaušinių trynius, cukrų ir verdantį vandenį išplakti iki standžių putų, plakti 6 - 7 minutes. Pilti kefyrą, berti druską, persijotus miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Atsargiai išmaišyti - neplakti!
2.
Kiaušinių baltymus išplakti atskirai iki standumo, atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Torto formos (20 - 22 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą.
4.
Kepti iki 170 - 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku, jei krapštukas neaplipęs tešla - biskvitas iškepęs, jei aplipęs - kepti dar kelias minutes. Iškepusį biskvitą palikti pravėsti, atsargiai išimti, apversti ant grotelių ir palikti pilnai atvėsi.
5.
Įdarui ananasų sirupą sumaišyti su želatina, truputį pašildyti ant nedidelės kaitros, kad želatina ištirptų, neužvirinti!
6.
Ananasus supjaustyti smulkiais gabalėliais ir ant jų užpilti paruoštą ananasų sirupą su želatina ir padėti šaltai. Turi šiek tiek apstingti, bet nevisiškai sustingti.
7.
Kremui varške, grietinę, grietinėlę, cukrų, kapučino milteius ir standiklio miltelius išplakti iki purios, standžios masės. Atsargiai įmaišyti tarkuotą šokoladą ir padėti šaltai.
9.
Biskvito viršų išskobti, kad būtų maždaug 1 cm aukščio kraštai.
10.
Į biskvito vidų, palei kraštą dėti bananus. Į vidurį dėti apstingusius ananasus su želė, užtepti kremą, formuojant kalnelį. Ant viršaus apibarstyti trupiniais iš likusio biskvito. 3 - 4 valandoms dėti į šaldytuvą.