Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1.5 litro | sultinio (daržovių arba vištienos) |
500 gramų | rudųjų pievagrybių (arba paprastų ar kitų grybų žr. patarimus) |
200 gramų | rudųjų ryžių (arba baltų, žr. patarimus) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (arba grietinės ar kokoso pieno) |
1 vienetas | morkų (didesnės) |
1 vienetas | svogūnų |
1 stiebas | salierių |
4 skiltelės | česnako |
40 gramų | kvietinių miltų (nebūtina, bet suteikia daugiau kremiškumo) |
60 gramų | sviesto |
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 šaukštas | vorčesterio padažo (arba pagal skonį, galima nedėti) |
1 šaukštas | saldžiosios paprikos miltelių |
1 šaukštas | džiovinto raudonėlio |
1 šaukštas | džiovintų krapų |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |