1.
Sluoksniuotos tešlos lapelius šiek tiek atitirpinti, tuomet pakočioti, kad būtų plonesni ir didesni. Uždėti lėkštutę, apipjauti, kad būtų apvalūs lakštai, bet jei norite, galite daryti kvadratinius ar stačiakampio formos. Atlikusius gabaliukus nuo pjaustymo pasilikti.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, dėti paplotį (jei telpa, dėkite po du), pabadyti šakute, šalia sudėti likusius gabaliukus.
3.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 minučių iki kol pakils, gražiai paruduos.
4.
Iškepusius nedidelius gabaliukus sutrupinti, o lakštus atidėti atvėsti.
5.
Kremui į puodą suberti cukrų, įmušti kiaušinius, sudėti trynius ir išplakti iki vientisos masės. Tuomet berti krakmolą ir išplakti. Sudėti sutirštintą kondensuotą pieną, išmaišyti ir nuolat maišant supilti pieną.
6.
Paruoštą kremą virti ant vidutinės kaitros nuolat maišant apie 15 - 20 minučių iki kol kremas sutirštės, tuomet dėti sviestą, vanilę ir permaišyti iki vientisos masės. Kremą uždengti maistinę plėvele taip, kad liestų patį kremą ir palikti kambario temperatūroje iki kol atvės.
7.
Braškes supjaustyti griežinėlias arba mažesniais gabalėliais.
8.
Ant lėkštės dėti sluoksniutos tešlos lakštą, dėti kremo ir paskirstyti per visą plotį. Padėlioti braškių, tuomet vėl dėti lakštą, tepti kremu, padėlioti braškių ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Viršų pabarstyti paruoštais trupiniais.
9.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą ir palikti pastovėti nakčiai, kad skoniai susijungtų.