Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g šviežių bulvių,
30 g sviesto,
100 g sūrio,
aliejaus.
Grietinės padažui:
100 g grietinės,
50 g sviesto,
50 g miltų,
100 g sultinio arba virinto vandens.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šviežias bulves supjaustykite griežinėliais, iškepkite aliejuje ir sudėkite į kepimo indą. Padažui skirtus miltus pakepinkite svieste, maišydami supilkite sultinį ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvių patiekalas paruoštas!