Šventiški lašišos kepsneliai su ananasais orkaitėje
AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 29)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Tikriausiai daugelis yra ragavę su ananasais užkeptų vištienos ar kiaulienos kepsnelių, bet, pasirodo, ananasai puikiai dera ir su žuvimi! Taip kepti galima ne tik lašišos
Tikriausiai daugelis yra ragavę su ananasais užkeptų vištienos ar kiaulienos kepsnelių, bet, pasirodo, ananasai puikiai dera ir su žuvimi! Taip kepti galima ne tik lašišos kepsnelius, bet ir visą lašišos filė gabalą, o vėliau jį dalinti porcijomis.
(...daugiau)(...mažiau)
Ugnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalėliai
lašišos
4 riekės
konservuotų ananasų
šiek tiek
prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą nuplaukite ir nusausinkite. Pabarstykite mėgstamais žuvies prieskoniais. Jeigu prieskoniai be druskos, tada pabarstykite dar trupučiu druskos.
2.
Kiekvieną lašišos gabalėlį dėkite ant folijos lapo, ant viršaus dėkite ananaso griežinėlį, pabarstykite dar šiek tiek žuvies prieskonių. Folijos kraštus viršuje užspauskite, jog gautųsi sandarus vokelis.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Tada atvyniokite foliją ir kepkite dar 5 minutes. Labai skanu valgyti su ryžiais!