Autorius apie receptą:
Labai skani, puikaus pikantiško skonio silkė. Beje, tikslius visų padažui skirtų ingredientų kiekius drąsiai koreguokite pagal save ragaudami, tiesiog jog patiktų padažo
Labai skani, puikaus pikantiško skonio silkė. Beje, tikslius visų padažui skirtų ingredientų kiekius drąsiai koreguokite pagal save ragaudami, tiesiog jog patiktų padažo skonis.
(...daugiau)(...mažiau)
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai
silkių filė
3 šaukštai
grietinės
1 šaukštelis
garstyčių
1 žiupsnelis
cukraus
1 šaukštelis
citrinų sulčių
pagal skonį
kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Garstyčias (naudojau garstyčias su medumi), grietinę, citrinos sultis, cukrų ir kario prieskonius (naudojau karį su mango, kuris parodytas nuotraukoje) sumaišyti.
2.
Padažą sudėti ant silkės. Ant viršaus sudėti svogūnus. Arba galite daryti atvirkščiai - svogūnus dėti ant silkės ir tada užpilti padažu. Skanaus!