Autorius apie receptą:
Sveikatai palankesni saldainiai, kurių pagrindą sudaro riešutai ir kakava. Saikingai saldūs, su traškiu riešutu viduje, o mėgautis juo gali ir didžiausi sveikuoliai!
Sveikatai palankesni saldainiai, kurių pagrindą sudaro riešutai ir kakava. Saikingai saldūs, su traškiu riešutu viduje, o mėgautis juo gali ir didžiausi sveikuoliai!
Audronė Little Tasty Sins
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų
šokolado
150 gramų
žemės riešutų sviesto
4 šaukštai
klevų sirupo
4 šaukštai
migdolų miltų
3 šaukštai
kakavos
1 sauja
lazdyno riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Riešutų sviestą sumaišykite su klevų sirupu, maltais migdolais ir kakavos milteliais iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Rankomis gnybkite masės ir suformuokite rutuliukus į vidų įdėdami po vieną lazdyno riešutą.
3.
Likusius lazdyno riešutus smulkiai sukapokite peiliu ir juose apvoliokite rutuliukus.
4.
Karšto vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą.
5.
Naudojant dvi šakutes, pamirkykite rutuliukus šokolade ir palikite ant kepimo popieriaus sustingti.