1.
Įdaro ingredientus sumaišykite dubenėlyje ir atidėktie į šalį.
2.
Pagrindui ištirpinkite šokoladą garų vonelėje - šokoladą sudėkite į mažesnį dubenį, jį uždėkite ant didesnio dubens su vandeniu, taip kad mažesniojo dugnas neliestų vandens, kaitinkite vandenį, kol šokoladas ištirps.
3.
Į keksiukų formeles dėkite vienkartinių formelių, jų vidų apšlakstykite tirpintu šokoladu, kad uždengtų dugną. Tuomet dėkite įdaro ir prispauskite pirštais, kad įdaras pasiskirstytų tolygiai. Ant viršaus vėl šlakstykite šokoladu, tuomet pabarstykite kokoso drožlėmis.
4.
Pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Vėsioje ir sausoje vietoje galima laikyti savaitę.