Želė reikia paruošti taip, kaip nurodyta ant pakelio. Ir ją sluoksniuoti: pirmas sluoksnis turi būti vyšnių žele, tada, truputį sustingus, pilame citrinų žele, vėliau braškių. Galiausiai grietinėlėje ištipdome žalatiną, įdedame cukraus ir sluoksniuojam ant žele paskutinįjį sluoksnį.
hmm, elementarus dalykas cia, pati gaminu ir be \"recepto\"...
ATSAKYTI
:DD
2011-02-25 15:28
pieniski produktai gaminami is gyvuliu? :DDDDDDDDDDDDD oi cia pavare kazkas kaip reikalas sakyc... o vegetarai leiskit primint nevalgo mesos, nes zudomi gyvuliai. nors ju kauluose ir nera mesos, taciau prisikast prie kaulu tai reikia juk nuzudyt. o esme ta tiesiog kad sis patiekalas neturetu buti vegetarisku patiekalu sekcijoj.
ATSAKYTI
siga
2010-11-18 15:19
GI DETI GALIMA VISKA,ESU DEJUSI IR SALDAUS VYNIOTINIO SLUOKSNIU IR PYRAGO DEKIT VISKA KAS TINKA,,,, O PANELE AR PONIA IEVA PYKT NETURETU--JOS REIKALAS KAD VEGETARE TEGU NEGAMINA IR BE TO GYVULIU KAULUOSE MESOS NERA ,VEGETARE BET PIENISKUS PRODUKTUS VARTOJA ---JIE GI IRGI GAYNAMI IS GYVULIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ATSAKYTI
Laura
2010-08-04 18:45
O ar butu galima i paskutini sluoksni prideti sutrupintu sausainiu?
ATSAKYTI
Ieva
2010-01-22 00:41
sio patiekalo neturetu buti vegetariniu patiekalu sarase. as vegetare, bet sio patiekalo tikrai nevalgyciau, nes zelatina gaminama is gvuliu kaulu...
ATSAKYTI
Neringa
2010-01-09 23:08
Tik taip gavosi nufotografuoti,dar su senučiu fotiku fotkinau,užtat kokybė foto prasta ir vakare dar fotkinau,atsiprašau už kokybę
nu stiklinė tikrai nepurvina buvo :)
ATSAKYTI
Jonas
2010-01-08 16:51
tai kur nuotrauka tos zele? Kazkokia murzina stikline nufotografuota.
ATSAKYTI