Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
200 gramų | kreminio sūrio | |
60 gramų | cukraus pudros (naudojome „Dansukker“) | |
30 mililitrų | sulčių (naudojome šviežias pasiflorų) | |
pagal poreikį | melisos | |
Kremui: | ||
210 gramų | cukraus uogienėms (naudojome „Dansukker“) | |
100 mililitrų | citrinų sulčių (šviežiai spaustų) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
80 gramų | sviesto | |
Trupiniams: | ||
60 gramų | kvietinių miltų | |
50 gramų | sviesto | |
30 gramų | migdolų | |
30 gramų | lazdyno riešutų | |
30 gramų | cukraus (naudojome „Dansukker“ „Panevėžio Plius“) | |
20 gramų | sirupo (naudojome „Dansukker“ šviesų) | |
10 gramų | kokoso drožlių | |
1 žiupsnelis | druskos |