Autorius apie receptą:
Man vistiek skaniausias šašlykas su actu. Žinau, kad atsiras sakančių, kaip nesveika ir pan. Viską žinau. Bet skanu. Skaniau man nėra nuo vaikystės.
Man vistiek skaniausias šašlykas su actu. Žinau, kad atsiras sakančių, kaip nesveika ir pan. Viską žinau. Bet skanu. Skaniau man nėra nuo vaikystės.
Laura
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo
kiaulienos sprandinės
1 kilogramas
svogūnų
1 stiklinė
obuolių acto
2 vienetai
lauro lapų
pagal skonį
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mėsą supjaustyti norimo dydžio gabalais, dėti į puodą, berti druskos, juodųjų pipirų, patrinti kelis lauro lapelius.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais, sudėti prie mėsos ir gerai išmaigyti ranka kartu su mėsa.
3.
Supilti obuolių actą ir dar kartą gerai išmaigyti.
4.
Geriausia leisti mėsai pasimarinuoti apie parą, tačiau kepti galima ir po 3-4 valandų.
5.
P. S. Kartu kepiau ir vištos krūtinėlę, supjaustytą gabalais ir paprieskoniuotą prieš pat kepimą druska, juodaisiais pipirais, džiovinta saldžiąja paprika. Ji matosi nuotraukose šalia šašlykų.