1.
Į dubenį sudėti maltą mėsą, berti prieskonius, gerai išmaišyti, rankomis formuoti nedidelius kukuliukus.
2.
Į puodą pilti vandenį, užvirti. Tuomet sudėti kukuliukus, dėti lauro lapą, įberti druskos, pipirų ir pavirti apie 5-6 minutes.
3.
Morkas supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, pomidorus smulkiai supjaustyti. Bulves smulkiai supjaustyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, sudėti morkas, svogūną ir pomidorus. Apkepti iki kol morkos paminkštės.
5.
Apkepusias daržoves sudėti į puodą, tuomet sudėti bulves. Virti apie 10 minučių iki kol bulvės bus beveik minkštos. Virimo laikas priklauso nuo to ar bulves supjaustėte smulkiau ar stambiau.
6.
Į puodą su daržovėmis ir kukuliais berti makaronus. Kadangi naudojau smulkius, jiems virti reikėjo 3 minučių. Kai makaronai išvirs, dėti kreminį sūrį ir berti smulkintus krapus.