Autorius apie receptą:
Tik keturi ingredientai ir labai paprastas paruošimas! Nebijokite juodųjų pipirų! Jie suteiks Jums reikiamą, skanų aštrumą.
Tik keturi ingredientai ir labai paprastas paruošimas! Nebijokite juodųjų pipirų! Jie suteiks Jums reikiamą, skanų aštrumą.
Santa Maria
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Užvirkite vandenį, įpilkite druskos ir virkite makaronus tiek, kad jie liktų „al dente“. Nukoškite, bet pasilikite apie 1 puodelį vandens, kuriame virė makaronai.
2.
Tuo tarpu gilioje keptuvėje ant vidutinės kaitros ištirpinkite 2 šaukštus sviesto, įberkite pipirų ir maišykite apie 1 minutę.
3.
Įpilkite pusę stiklinės vandens, užvirkite ir sudėkite išvirtus makaronus bei likusį sviestą. Sumažinkite ugnį ir ant makaronų suberkite 150 g Parmezano sūrio. Maišykite kol sūris išsilydys. Jei makaronai atrodo per sausi, supilkite likusį vandenį.