1.
Svogūną kuo smulkiau supjaustyti. Morką nuskusti ir supjaustyti plonas griežinėliais.
2.
Puode ištirpinti sviestą ant vidutinės kaitros, pirmiausia apkepti svogūną, kol suminkštės, tuomet dėti morką. Kepinti, vis pamaišant, kol morkos susileis ir suminkštės.
3.
Bulves nuskusti, supjaustyti kąsnio dydžio kubeliais. Sudėti į puodą ir pakepinti porą minučių.
4.
Daržoves užpilti maždaug 500 - 700 ml šilto vanduo. Virti apie 10 minučių.
5.
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedynais ir dėti į sriubą. Virti dar 5 minutes.
6.
Lašišą supjaustyti, sudėti į sriubą. Pagardinti druska ir pipirais. Virti apie 5 - 7 minutes.
7.
Virimo pabaigoje pilti grietinėlės, pagardinti smulkintais krapais. Skanaus!