1.
Į didelį puodą pilti sultinį, užvirti.
2.
Nedideliais gabalėliais supjaustyti konservuotus pomidorus ir supilame į sultinį, dėti pomidorų pastą (pradedame nuo 1 v.š. ir ragaujame, kiek dar "pomidoriško" skonio norisi), virti ant vidutinės kaitros.
3.
Supjaustyti daržoves – svogūnus nedidelėmis skiltelėmis, paprikas šiaudeliais, morkas kubeliais.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, tuomet berti svogūnus ir kepti ant vidutinės kaitros keletą minučių, kol šie taps skaidrūs. Tuomet suberti morkas, papriką, berti 0.5 šaukštelio česnakinės druskos ir vis pamaišant kepti dar apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės ir paskleis aromatą.
5.
Paruoštas daržovės suberti į puodą su sultiniu.
6.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais.
7.
Keptuvę, kurioje kepė daržovės, pravalyti popieriniu rankšluosčiu, vėl įkaitinti šiek tiek aliejaus ir suberti vištieną, berti likusią 0.5 šaukštelio druskos ir vis pavartant kepti ant aukštesnės nei vidutinė kaitros apie 5-7 minutes, kol vištiena iš visų pusių lengvai apskrus. Tuomet sudėti į puodą ir virti dar 2-3 minutes, supilti nukoštas sviestines pupeles, virti dar minutę ir išjungti kaitrą.
8.
Prieskonines žoleles sukapoti ir suberti į sriubą, tuomet smulkiai supjaustyti česnaką (galima sutrinti spaustuvu) ir dėti į sriubą, gerai išmaišyti, uždengti puodą dangčiu ir leisti 10 minučių pastovėti, kad susijungtų skoniai.