Šonkauliai, troškinti kopūstuose

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai lauro lapų
1 vienetas morkų
5 vienetai slyvų
2 vienetai svogūnų
800 gramų kiaulienos šonkaulių
3 šaukštai taukų
1 šaukštas kvietinių miltų
800 gramų raugintų kopūstų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: gaspadine.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Ištroškinti
Komentarai (5)
Antanas juozbezdavicius
2021-01-30 16:58
Na nizynau as dar biskutcely inmerkiau morkyciu ATSAKYTI
dariau
2013-02-23 12:21
mononatrio gliutomato patiekalų receptus siūlyk azijos virtuvės puslapiuose %-) ATSAKYTI
gintautas
2010-09-15 11:00
BANDYSIU GAMINTI ATSAKYTI
Deimantas
2009-03-20 15:36
Baigus troškinti reikia uždengt ir pastatyti šiltai keletą valandų , o geriau ruošti iš vakaro vietoj šonkauliu galima dėti:
Rūkytų dešrelių
Rūkyto kumpio. ATSAKYTI
dariustv
2009-02-05 22:18
Geras receptas tik i kopustus dar du saukstus keciupo reikia ideti ir vistienos buljono kubeli pasaka skonis! :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital