Biskvitui. Išplakame kiaušinius su cukrumi iki baltumo. Tada supilame miltus, kakavą, kepimo miltelius, viską gerai išmaišome ir ,pabaigoje, sudedame ištirpintą sviestą. Supilame tešlą į išardomą kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200°
Kremui. Užverdame pieną su cukrumi ir pamažu, pastoviai maišant, supilame manus. Verdame ant silpnos ugnies, pastoviai maišant, kol košė sutirštės. Košę atvėsinam. Sviestą išsukti iki purumo. Tada dedame po šaukštą atšalusios košės ir pastoviai maišome. Aš dariau su virtuvinio kombaino pagalba, todėl gavosi puikus, purus ir skanus kremas. Pabaigoje, sudedame ir išmaišyome sutarkuotą visą citriną, jei mažos- dvi, įlašiname vanilino esnecijos.
Biskvitą padaliname į tris blynus. Sutepame kremu ir dedane į šaldytuvą. Geriausia palikti per naktį. Sustingusį tortą aptepame išlydytu šokoladu.