1.
Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų į skirtingus dubenėlius.
2.
Į dubenį su tryniais, suberti cukrų ir plakti šluotele iki baltų putų, suberti kakavą ir išmaišyti.
3.
Į dubenį su baltymais suberti druską ir plakti iki standžių putų.
4.
Pusę baltymų dėti į dubenį su tryniais, išmaišyti, berti miltus, vėl išsukti šluotele, tuomet sudėti likusius baltymus ir vėl išmaišyti iki putų.
5.
28 cm pločio kepimo formą su atsegamu kraštu ištiesti kepimo popieriumi, supilti paruoštą tešlą. Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes. Ar iškepė tikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus į biskvitą ir ištraukus, jis turi likti švarus. Biskvitą atvėsinti, perpjauti į 3 - 4 dalis.
6.
Kremui į dubenį sudėti maskarponę, šokoladinį kremą ir išplakti elektriniu plaktuvu iki kol neliks jokių gabaliukų.
7.
Į dubenį supilti grietinėlę ir išplakti elektriniu plaktuvu iki standumo, tuomet sudėti ją į dubenį su maskarpone. Išmaišyti.
8.
Į formą su nusegamu kraštu dėti biskvitą, pašlakstyti kava, tuomet dėti kremą, išlyginti per visą paviršių, dėti kitą biskvitą, sulaistyti kava ir taip sluoksniuoti iki kol nebeliks biskvitų, kremo šiek tiek pasilikti. Viršų ir torto šonus aptepti likusiu kremu.