Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Torto formos kepimo formą iškloti sviestiniu popieriui, patepti sviestu.
Minkštą sviestą išmaišyti su cukrumi, kiaušiniais, vanile, kakava. Gerai viską išplakti iki putų.
Pieną su grietinėle ir mėtomis pakaitinti.
Šokoladą ištirpinti dubenėlyje virš verdančio vandens. Šokoladą sumaišyti su šiltu pienu, mėtų lapelius išimti, dalį mišinio supilti į bendrą masę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, visas gautas mases sumaišyti į vieną.
Tešlą pilti į kepimo formą, kepti 1 valandą.
Tortui iškepus sutepti paliktą pieno ir šokolado mase ir palikti per naktį sustingti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)