Kiaušinius išplakame su cukrum ir kakava, ko ištirps cukrus.
Ištirpiname sviestą, plakiame, kol truputi praauš, atsargiai, maišant supilame į kiaušinių masę. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais suberiame į masę ir viską išmaišome.
Baigtą tešlą supilame į skardą, išklotą popieriumi ir išeptą sviestu bei truputi pabarstytą miltais.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
Kol biskvitas vėstą pasidarome pertepimą - suplakame grietinę, cukrų ir ištirpintą želatiną su želė.
Perteptus biskvitus paslegiame ir paliekame kelioms valandoms šaldytuve.
PUOŠIMUI:
Visą tortuką aptepam lydyto šokolado ir grietinės mišiniu (100g šokolado ir 3 v.š grietinės), puošti galima įvairiomis uogomis, gėlėmis, cukraus pudra ar kuo tik fantazija leidžia ;). SKANAUS !!!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)