Šokoladinis Nutella pyragas iš 2 ingredientų - tirpsta burnoje!
AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 22)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Paruošti labai paprasta, o skonis - pasakiškas! Tiekti rekomenduoju su kaušeliu ledų ir apliejus dar trupučių Nutellos. Kepti reikia nedidelėje 20x20 cm ar dar mažesnėje
Paruošti labai paprasta, o skonis - pasakiškas! Tiekti rekomenduoju su kaušeliu ledų ir apliejus dar trupučių Nutellos. Kepti reikia nedidelėje 20x20 cm ar dar mažesnėje skardelėje. Kepant didesnėje skardoje reikėtų didinti ingredientų kiekį, kitaip šokoladainis bus labai plonas.
(...daugiau)(...mažiau)
Renata
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų
šokoladinio kremo nutella
4 vienetai
kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių. Kepimo formelę išklokite kepimo popieriumi.
2.
Kiaušinius elektriniu plaktuvu plakite iki purių švelniai gelsvų putų. Plakti pradėkite nedideliu greičiu ir jį po truputį didinkite, kol kiaušiniai išsiplaks iki gelsvų putų. Užtruksite 6 - 8 minutes. Kiaušinius būtina labai gerai išplakti, kad pyragas būtų purus, drėgnas ir nesijaustų kiaušinių skonio.
3.
Šokoladinį kremą trumpai per kelis kartus pašildykite mikrobangų krosnelėje ar garų vonelėje, maišant, kad suskystėtų.
4.
Nutelą po kelis šaukštus dėkite į kiaušinius ir plakite nedideliu greičiu. Masę supilkite į formą ir šaukštu išlyginkite paviršių.