1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių. Kepimo formelę išklokite kepimo popieriumi.
2.
Kiaušinius elektriniu plaktuvu plakite iki purių švelniai gelsvų putų. Plakti pradėkite nedideliu greičiu ir jį po truputį didinkite, kol kiaušiniai išsiplaks iki gelsvų putų. Užtruksite 6 - 8 minutes. Kiaušinius būtina labai gerai išplakti, kad pyragas būtų purus, drėgnas ir nesijaustų kiaušinių skonio.
3.
Šokoladinį kremą trumpai per kelis kartus pašildykite mikrobangų krosnelėje ar garų vonelėje, maišant, kad suskystėtų.
4.
Nutelą po kelis šaukštus dėkite į kiaušinius ir plakite nedideliu greičiu. Masę supilkite į formą ir šaukštu išlyginkite paviršių.
5.
Kepkite 25 - 30 minučių. Palikite atvėsti.