Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | moliūgų (gryno svorio, t.y. nulupto ir be sėklų) | |
4 vienetai | kiaušinių | |
130 gramų | cukraus | |
100 gramų | migdolų (arba kitų mėgstamų riešutų) | |
100 gramų | kvietinių miltų | |
50 gramų | aliejaus (neutralaus skonio) | |
30 gramų | kakavos (kokybiškos) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
300 gramų | varškės | |
200 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
4 šaukštai | cukraus (arba pagal skonį) | |
šiek tiek | vanilės esencijos (arba vanilinio cukraus) | |
Glajui: | ||
100 gramų | šokolado | |
100 mililitrų | grietinėlės (tinka tiek riebi, tiek liesesnė) | |
30 gramų | sviesto | |
pagal skonį | cukraus (jei šokoladas kartusis) | |
Papuošimui: | ||
2 saujos | uogų (nebūtina) |