1.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki baltumo, suberti miltus ir išmaišyti. Kitame inde iki standumo išplakti baltymus. Išplaktus baltymus atsargiai įmaišyt į trynius, masė turi būti labai puri.
2.
2 - 3 šaukštus tešlos atidėti, į ją suberti kakavą ir gerai išmaišyti. Rudą masę supilti į konditerinį maišelį.
3.
Supilti baltą tešlą į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Konditeriniu maišeliu išspausti iš rudos tešlos vertikalias juosteles, o po to mediniu pagaliuku daryti raštą, į vieną pusę, po to į kitą, kaip parodyta nuotraukose (nuotraukose matomas atvirkštinis variantas - kakavinis biskvitas su baltu raštu)
4.
Dėti kepimo formą į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti apie 12 - 15 minučių. Iškeptą biskvitą suvynioti į vyniotinį ir pamažu, tuo pačiu metu atsargiai nuimti kepimo popierių taip, kad raštuota pusė būtų išorėje. Suvyniotą vyniotinį apkloti rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
5.
Įdarui varškę sumaišyti su sviestu, supilti kondensuotą pieną ir viską gerai sutrinti. Jei masė labai skysta, galima palaikyti šiek tiek šaldytuve.
6.
Atvėsusį vyniotinį išvynioti, vidinę pusę tolygiai padengti įdaru ir susukti vėl. Bent porai valandų palikti šaldytuve.