1. Padas: įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Smulkiai sutrupinkite sausainius ir sumaišykite su ištirpintu sviestu bei cukrumi. Mišinį dėkite į skardą ir kepkite maždaug 10 min. Tada padą palikite atvėsti.
2. Įdaras: užvirinkite grietinėlę ir ja užpilkite šokoladą. Švelniai sumaišykite, šokoladas turi būti ištirpęs. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir vanile. Plakinį sumaišykite su šokolado ir grietinėlės mase.
3. Įdarą supilkite ant atvėsusio pagrindo ir kepkite kol šiek tiek sukietės ( 20 - 25 min.). Išėmę iš orkaitės palikite valandai atvėsti.
4. Glajus: užvirinkite grietinėlę, įmaišykite šokolado drožles, medų, vandenį ir paskirstykite ant pyrago. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Padui galite naudoti paprastus arba šokoladinius sausainius.
Į įdarą galite įdėti riešutų.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)