Autorius apie receptą:
Oi, tikrai nevaidinsiu, kaip aš dievinu smidrus ir kiekvieną pavasarį laukiu, kaip išprotėjusi prasidedant jų sezono. Tikrai ne. Smidrus bandau pažinti ir su jais susidraugauti.
Oi, tikrai nevaidinsiu, kaip aš dievinu smidrus ir kiekvieną pavasarį laukiu, kaip išprotėjusi prasidedant jų sezono. Tikrai ne. Smidrus bandau pažinti ir su jais susidraugauti. Parduotuvėje pavyko rasti kelis gražius pundelius. Panašu, kad gaminisu. Pažadu, bent kelis receptus su jais. Taigi pradedame pažintį ir draugystę su smidrais kartu. Recepto šaltinis: Žurnalas „Beatos virtuvė“
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
6 vienetai
smidrų
3 vienetai
ridikėlių
1 saujelė
špinatų
1 šlakelis
aliejaus
1 šaukštas
sviesto
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Smidrų sukietėjimą nulaužiame. Smidrus supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Keptuvėje ištirpiname sviestą. Jame apkepame smidrus, kol šie suminkštės.
2.
Ridikėlius ir špinatus nuplauname. Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Į