1.
Virtą vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Pievagrybius ir svogūną susmulkinti. Atskirai apkepinti įkaitintame aliejuje, pagardinti druska ir palikti atvėsti.
3.
Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti.
4.
Iš kiaušinio baltymo storesniu šiaudeliu išspausti rutuliukus gėlytėms, likusį baltymą sutarkuoti. Trynį taip pat sutarkuoti atskirai.
5.
Sluoksniuojame salotas: į lėkštės apačią sudėti vištieną ir sutepti majonezu. Man patogiausia tai daryti konditeriniu maišeliu. Dėti keptus pievagrybius, ant viršaus svogūną ir vėl majonezas. Tuomet korėjietiškos morkos, majonezas, tarkuotas sūris, majonezas. Tuomet vieną pusę apiberti baltymu, kitą tryniu.
6.
Papuošimui galima iš duonos plutos suformuoti medį ir jo šakas, po duona galima patepti majonezu, kad geriau priliptų. Puošti per pusę perpjautais pomidoriukais ant baltymo pusės ir gėlytėmis iš baltymo ant trynio pusės. Petražolės lapeliai atstoja lapelius.