1.
Margariną arba sviestą sutarkuoti burokine tarka, suberti miltus, druską ir viską sutrinti tarp pirštų, kol masė pasidarys kaip smėlis.
2.
Sudėti grietinę ir užminkyti tešlą iki vientisos masės. Padaryti 12 kamuoliukų, juos uždengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve bent 2 valandoms.
3.
Išėmus iš šaldytuvo iškočioti labai plonus lakštus, dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, išpjauti norimo dydžio apskritimą ir jį subadyti šakute. Apipjaustytas dalis palikti kepimo formoje. Kiekvieną kepti 220 C laipsnių orkaitėje apie 5 minutes.
4.
Kondensuotą pieną elektriniu plakikliu išsukti su kambario temperatūros sviestu iki vientisos masės.
5.
10 lakštų pertepti paruoštu kremu, vieną lakštą pertepti uogiene. Aptepti torto šonus ir viršų.
6.
12 lakštą sutrupinti kartu su apipjaustytom dalim. Trupiniais apbarstyti torto viršų ir šonus. Palikti šaldytuve mažiausiai 12 valandų.