Autorius apie receptą:
Šiems nuostabiems kokosiniams batonėliams prireiks vos kelių ingredientų, tačiau jų skonis nepaliks nei vieno abejingo! Juos pasigaminti taip lengva, tad į pagalbą galite
Šiems nuostabiems kokosiniams batonėliams prireiks vos kelių ingredientų, tačiau jų skonis nepaliks nei vieno abejingo! Juos pasigaminti taip lengva, tad į pagalbą galite pasikviesti ir savo mažuosius pagalbininkus!
(...daugiau)(...mažiau)
Danutė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė
kokoso drožlių
1/3 stiklinės
kondensuoto pieno, saldinto
50 gramų
juodojo šokolado
30 mililitrų
kokosų sviestas
(tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pakepinkite kokoso drožles keptuvėje, iki paruduos (atsargiai, nesudeginkite). Leiskite atvėsti.
2.
Kondensuotą saldintą pieną sumaišykite su tirpintu kokoso sviestu. Supilkite į atvėsusias drožles. Išmaišykite.
3.
Masę sudėkite ant kepimo popieriaus ir gražiai suspauskite padarydami apie 2 cm aukščio stačiakampį. Suvyniokite ir įdėkite į šaldiklį valandai.
4.
Ištirpdykite šokoladą ir sumaišykite jį su 10 ml ištirpdyto kokosų sviesto.
5.
Supjaustykite stačiakampį į batonėlius ir apipilkite šokoladu.