Į dubenį suberti miltus, cukraus pudrą, įberti žiupsnelį druskos. Šviestą ištirpinti su vaniliniu cukrumi. Supilti į miltų masę. Įmušti kiaušinį. Gautą masę gerai išminkyti. Tešlą 10 min įdėti į šaldiklį, kad atvėstų. Išėmus iš šaldiklio dar kartą perminkyti ir plonai kočioti. Išspausti širdelės formos „Širdukus“. Skardą iškloti sviestiniu popieriumi ir sudėti širdeles. Kepti 200 laipsnių temp., apie 20 min., kol gražiai apskrus.
Iškeptas širdeles atsargiai nuimti nuo skardos. Palaukti kol šiek tiek atvės, plonai užtepti uogienės, pasigaminto šokoladinio glajaus ir užbarstyti suskaldytų migdolų.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)