1.
Vištienos širdeles nuplauti šaltu vandeniu, nušluostyti, pašalinti nereikalingas dalis.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti širdeles ir kepti ant stiprios ugnies apie 2 minutes iki kol atsiras skysčio. Tuomet sumažinti ugnį, pabarstyti pipirais, druska, uždengti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių, tuomet atidėti.
3.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną susmulkinti.
4.
Į keptuvę suberti morkas, svogūnus, įspausti česnako, išmaišyti troškinti apie 5 minutes. Tuomet į keptuvę su ingredientais įberti druskos, pipirų, įpilti grietinėlės ir permaišyti.
5.
Į kepimo indą sudėti paruoštą masę, širdeles (jei naudojate keptuvę, kurią galima kaitinti orkaitėje, galima neperdėti) ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.
6.
Petražoles pasmulkinti, suberti ant užkepėlės prieš tiekiant.