Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg spalvotų paprikų
500 g pomidorų (Pomidorai)
500 g svogūnų
6 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.