Sviestą įtarkuojame į miltus, įberiame kepimo miltelių ir sumaišome (gausis trupinėliai). Kiaušinius suplakame su cukrumi, sudedam grietinę ir išpilame į miltų masę. Išminkome tešlą.
Su formelių pagalba išspaudžiame meškiukus bei eglutės elementus. Meškiukams, su dantų krapštuku pagalba, padarome akytes ir nosytė. Kiekvienam meškiukui „įdedam“ į letenėles po riešutą
Pašauname į įkaitinta iki 200°C temp. orkaitę ir kepame 20 min.
Šokoladą išlydome su sviestų ir grietinėle karšto vandens vonelėje, supilame į konditerinį maišelį ir „meškiukams“ paryškiname akytes ir nosyte. Egles elementus sutvirtiname šokoladu bei papuošiame. Apibarstome egles cukraus pudra ir pabarstukais.
Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)