Autorius apie receptą:
Labai skanus ir sultingas šašlykas. Alų aš jam dažniausiai naudoju tamsų, nes jis stipresnio skonio, bet iš tiesų galite rinktis ir bet kokią kitą savo mėgiamo alaus rūšį.
Labai skanus ir sultingas šašlykas. Alų aš jam dažniausiai naudoju tamsų, nes jis stipresnio skonio, bet iš tiesų galite rinktis ir bet kokią kitą savo mėgiamo alaus rūšį. Nealkoholinis alus irgi puikiai tinka.
(...daugiau)(...mažiau)
Julija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas
kiaulienos sprandinės
300 mililitrų
alaus
(tamsaus arba kitokio mėgstamo)
3 galvos
svogūnų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sprandinę supjaustome postambiais gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagal skonį pagardiname druska ir pipirais, suberiame svogūnus.
2.
Palaipsniui nuolat maišant pilame alų. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame.
3.
Paliekam marinuotis per naktį.
4.
Kepti ant žarijų (prieš tai nurinkus stambesnius svogūnų gabalėlius, kad nesviltų). Skanaus!