Autorius apie receptą:
Šaltibarščius aš mėgstu visais metų laikais, bet, žinoma, atšylant orui, jų norisi dar dažniau. Noriu pasidalinti greita ir įdomia šaltibarščių interpretacija.
Šaltibarščius aš mėgstu visais metų laikais, bet, žinoma, atšylant orui, jų norisi dar dažniau. Noriu pasidalinti greita ir įdomia šaltibarščių interpretacija.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
burokėlių
(virtų)
2 vienetai
agurkų
200 gramų
graikiško jogurto
200 mililitrų
kefyro
1 pundelis
krapų
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Agurkus ir burokėlius supjaustome stambiais kubeliais.
2.
Burokėlius, agurkus, jogurtą, krapus, druską sudedame į maisto smulkintuvą, supilame kefyrą. Sutriname iki norimos konsistencijos.