1.
Žiedinį kopūstą švariai nuplaunu. Nuo koto nupjaustau žiedynus. Reikėtų, kad jie būtų kuo smulkesni kaip parodyta video - tada karštis geriau persigers ir konservai puikiai laikysis per žiemą.
2.
Į pusės litro stiklainius beriu po arbatinį šaukštelį ciberžolės. Negrūsdama dedu kopūsto žiedynus pripildydama stiklainį iki viršaus.
3.
Marinatui į puodą pilu vandenį ir actą, beriu druską, cukrų ir žiupsnį džiovinto prieskonių konservavimui mišinio. Kaitinu iki užverda.
4.
Karštu ką tik užvirusiu marinatu užpilu žiedinius kopūstus. Sandariai užsuku švariais hermetiniais dangteliais.
5.
Stiklainius šiek tiek pavartau, kad ciberžolė nudažytų visą marinatą, o tada statau dangteliu žemyn, apkloju pledu ar storesniu rankšluosčiu ir palieku per naktį visiškai atvėsti.