1. Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sudėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite). Išvirkite sultinį, nukoškite jį.
2. Į keptuvę įpilkite sezamų aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytus porus.
3. Po akimirkos sudėkite prieš tai išskalautus ryžius. Kepkite kelias minutes.
4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti per centimetrą. Virkite uždengus, ant mažos ugnies, apie 15minučių. Atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
5. Keptuvėje pašildykite kukurūzus.
6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus, užpilkite teriyaki padažo. Viską gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų.
7. Patiekite apibarstytus susmulkintais kalendrų lapais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)