Raugintų kopūstų salotos

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Raugintų kopūstų salotos
Autorius apie receptą: Tokios skanios ir spalvingos, kad norėsis jas ruošti vis dažniau! Puikiai tinka tiekti ir ant šventinio stalo. Tokios skanios ir spalvingos, kad norėsis jas ruošti vis dažniau! Puikiai tinka tiekti ir ant šventinio stalo. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų raugintų kopūstų
330 gramų marinuotų agurkų (apytikriai)
2 vienetai morkų
2 vienetai rausvųjų svogūnų
2 šaukštai garstyčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti su burokine tarka, svogūnus supjaustyti žiedais, agurkus supjaustyti griežinėliais. Atsidėti 50 ml marinato nuo agurkų. Visas susmulkintas daržoves dėti į dubenį, tuomet sudėti raugintus kopūstus ir viską gerai išmaišyti.
2.
Atskirame indelyje pasiruošti padažą - pilti marinatą nuo agurkų, aliejų, medų ir garstyčias, gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą padažą supilti ant kopūstų, berti druską ir pipirus, išmaišyti.
4.
Salotas šaldytuve galima laikyti 3-4 dienas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital