1.
Į puodą įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite sviestą ir, nuolat maišydami, užkaitinkite masę iki užvirimo (kai tik pasirodys pirmieji virimo burbuliukai, nuimkite masę nuo kaitros). Atvėsinkite masę iki kambario temperatūros.
2.
Į atvėsusią masę sudėkite medų ir suberkite dažus. Dažų galima ir nenaudoti, sausainiai bus lengvai gelsvos spalvos.
3.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei prieskonius (prieskonių kiekį galite reguliuokite pagal save, aš dedu 1 a.š. meduolių prieskonių).
4.
Į sausus produktus supilkite skystąją masę ir užminkykite tešlą. Tešlą įsukite į maistinę plėvelę ir dėkite bent valandai į šaldytuvą.
5.
Iš atvėsusios tešlos kočiokite maždaug 4-5 mm storio lakštą ir formelėmis spauskite sausainius.
6.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 6-7 min.