Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės virtų ryžių
200 g fermentinio sūrio
2 saujos dilgėlių
6 kiaušiniai
sviestas formai patepti
200 g margarino
1 kiaušinis
300-350 g miltų
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. laikome šaltai.
Tuomet iškočiojame 5 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Apipjauname kraštus. Iš likusios tešlos išpjauname lapelius.
Įdarui suplakame kiaušinius. Dilgėles nuplikome verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustome. Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Viską sumaišome su ryžiais, pasūdome ir sukrečiame į kepimo formą ant tešlos.
Papuošiame tešlos lapeliais.
Kepame 200 C temperatūros orkaitėje, kol kraštai ir viršus gražiai paruduoja.