Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
205 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g cukraus
3 kiaušiniai
265 g kvietinių miltų
10 g kepimo miltelių
10 g vanilinio cukraus
150 g tamsiųjų razinų
10 g cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukame margariną su cukrumi, kol nebelieka cukraus granulių. Įmaišome kiaušinį.
Suberiame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir išplakame su mikseriu - greičiau ir paprasčiau.
Į tešlą įmaišome razinas.
Tešlą sudedame į kepimo formą, prieš tai išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepame 160 laipsnių temperatūroje iki 90 minučių.
Kai pyragas iškeps, pabarstykite cukraus pudra. Leiskite pyragui pravėsti, tik tuomet pjaustykite.