Iš vakaro dideliame dubenyje sumaišykite jogurtą, cukrų, kepimo miltelius ir baltus miltus. Uždenkite dubenį audeklu ir nakčiai pastatykite šiltoje vietoje, kad vyktų natūralus rūgimas. Tešla tinkama tolesniam minkymui, kai ant jos paviršiaus pasirodo pūslelės.
Kitame dubenyje sumaišykite išsijotus rupius kvietinius miltus su druska ir pirštų galais įtrinkite į juos ghi arba sviestą. Į šį dubenį suverskite išrūgusį mišinį ir įpilkite vandens. Rankomis viską maišykite, kol sulips ir gausis tešla. 5-10 minučių tešlą minkykite, kol pasidarys švelni ir vienalytė. Jei ji per drėgna, įberkite truputį miltų. Suvoliokite tešlą į vieną gumulą ir uždengę drėgnu audeklu pastatykite šiltoje vietoje.
Po 2 vai. tešlą vėl išminkykite. Suformuokite 15 rutuliukų ir iškočiokite 13 cm skersmens paplotėlius, įkaitinkite ghi ir kepkite bhaturas fritiūre taip pat, kaip
.
Tešla ruošiama: 20 min.
Laikoma: per naktį plius 2 val.
Viena bhatura kočiojama ir kepama: apie 4 min.