Autorius apie receptą:
Tai net ne receptas - o idėja. Tai vieni iš skaniausių mano pusryčių, kai norisi, ko nors lengvo. O pusryčius dar puikesniais padaro rūkytas cukrus.
Tai net ne receptas - o idėja. Tai vieni iš skaniausių mano pusryčių, kai norisi, ko nors lengvo. O pusryčius dar puikesniais padaro rūkytas cukrus.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
obuolių
30 gramų
sviesto
4 šaukštai
granolos
4 šaukštai
jogurto, natūralaus
pagal poreikį
rūkyto cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolius nuplauname, perpjauname pusiau, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame obuolių skilteles ir apkepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
3.
Į dubenėlius dedame jogurtą, beriame granolą, šalia dedame obuolius. Pabarstome rūkytu cukrumi.