Margariną ištrinti su 3/4 stiklinės cukraus, palaipsniui įmetant trynius. Iš miltų, išmaišytų su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, margarino su tryniais bei grietine užminkyti tešlą. Po to įdėti ją į šaldytuvą arba šaldiklį. Nuplautus, nuluptus ir be sėklalizdžių obuolius stambiai sutarkuoti sumaišyti su cukrumi, razinomis ir cinamonu. 2/3 tešlos iškočioti, sudėti ant riebalais išteptos ir džiūvėsėliais apibarstytos kepimo skardos. Ant tešlos sudėlioti obuolius ir įkišti skardą į įkaitintą iki 200°C orkaitę. Baltymus išplakti (baigiant įberti šaukštą cukraus pudros). Po 30 min. pyragą išimti, ištepti išplaktais baltymais ir apiberti sutarkuota tešla. Kepti dar 15-20 min. Ataušusį pyragą papuoškite plakta grietine arba apibarstykite cukraus pudra ar šokolado drožlėmis.